¿Per què les empreses han d’invertir en formació d’anglès?

L’anglès com idioma universal 

L’anglès és, sense cap mena de dubte, la llengua d’intercanvi internacional per excel·lència, i estudiar-lo pot ajudar a desenvolupar-te tant en àmbit personal com professional. En el sector empresarial, el domini de l’anglès és un fet indiscutible, a tal punt que moltes empreses el tenen com a llengua oficial. 

En aquest món cada vegada més globalitzat, les empreses no busquen un candidat que només tingui un bon domini de l’anglès escrit per elaborar informes o redactar correus electrònics, sinó que també tingui un bon nivell d’anglès parlat per tal de poder mantenir converses fluides, fer presentacions i conferències, resoldre problemes i trobar solucions. A més, és important que conegui el vocabulari adequat per les diverses funcions i tasques que portarà a terme. 


Formació per empreses

Les empreses són competitives, i tenen com a objectiu créixer la seva presència dins del mercat, però per aconseguir-ho necessiten procurar formació als seus treballadors, ¿per què? Fàcil, perquè un treballador productiu és el resultat d’un treballador amb els coneixements i les competències adequades.

Tots estem d’acord que els treballadors són l’actiu més important d’una empresa. L’anglès és un gran motivador, per això, un pla de formació d’idiomes és una inversió a llarg termini, ja que influeix de manera positiva en el desenvolupament laboral, s’obté un WIN-WIN. Des del punt de vista de l’empresa, els cursos d’anglès milloren el rendiment dels treballadors, els quals se senten més valorats i satisfets, i treballen més motivats.

Group business classes

¿És possible bonificar cursos d’anglès per la teva empresa? Si, Fundae, Fundación Estatal para la formació de empleo, ofereix la possibilitat d’aconseguir formació a través de la bonificació en les taxes que l’empresa paga a la Seguretat Social. A més, amb el Permís Individual de Formacióel treballador pot realitzar-la durant la jornada laboral

theNest 

l’acadèmia d’anglès theNest Girona oferim cursos d’anglès per empreses, els quals es poden bonificar fins a un 100% a través de FUNDAE.  La formació d’idiomes es realitza en modalitat presencial, online o telefònica, o bé, modalitat combinada. 
Tenim en compte que les necessitats de cada client són diferents, per aquest motiu procurem adaptar els nostres cursos d’anglès empresarial, Business English, d’acord amb les exigències de l’empresa, és a dir, focalitzem les classes en àmbit financer, recursos humans, comercial, etc. A més, també oferim cursos específics d’habilitats directives, conversa, presentacions, pronunciació, preparació d’exàmens oficials o cursos d’immersió lingüística.