Anglès per empreses

Des de la nostra acadèmia d’anglès també oferim l’oportunitat de cursos d’anglès per empreses totalment personalitzats a les seves necessitats i fins a un 100% bonificables. Dirigim aquests tant a guanyar confiança en situacions laborals com ara reunions, fent presentacions, negociant, conversa social, llenguatge específic de l’àmbit, etc.

Horari

1,5 h per setmana
(matí o tarda)

Tipus

Classes presencials, online i telefòniques basades en la comunicació

Grups

Màx. 6 alumnes, dividits per nivells

Preu

Segons demanda

Classe d'anglès per empresa amb mesures de COVID

Horari

Els cursos d’anglès tenen una durada d’1,5 h per setmana al matí o la tarda. L’horari de matins és de 8:00 a 13:00 h, i de tardes és de 13:30 a 21:00 h. El dia de la setmana depèn de disponibilitat de l’empresa.

Metodologia

En les nostres sessions per empreses procurem realitzar cursos d’anglès per millorar tots els aspectes de l’idioma, però alhora adaptar les classes a l’àmbit de l’empresa (Business English). Per exemple, com realitzar les seves tasques en anglès, com redactar un correu electrònic amb les paraules adequades o fer presentacions sobre el negoci/empresa.

Durant el curs s’utilitzen materials com vídeos o textos, per tal de fomentar debats i comparacions. Per a nosaltres, és important crear un ambient de conversa on la comunicació predomini per sobre de tot.

Cursos

Oferim cursos online, classes presencials, en l’aula virtual o telefòniques, sessions particulars i grups de conversa. En els nostres serveis també s’hi troben tutories (correcció de tasques escrites, exàmens, etc.) i comunicació amb els alumnes (document de benvinguda, recordatoris sobre les unitats i exàmens, etc.). Finalment, també oferim recursos i newsletters mensuals.

Modalitat online

Hi ha tres opcions en la modalitat cursos online:

Curs Online de 10 unitats
Curs Online de 5 unitats
Curs online de 3 unitats

Modalitat combinada

Aquests cursos online es poden combinar amb les classes presencials, l’aula virtual i les classes telefòniques.

Cursos Online + Classes presencials
1,5h de plataforma online setmanal de contingut obligatori + 1,5h de classes presencials.

Cursos Online + Aula virtual grupals
1,5h de plataforma online setmanal de contingut obligatori + 1,5h de classes en l’aula virtual.

Cursos Online + Classes Telefòniques
2,5h de plataforma online setmanal de contingut obligatori + 30 minuts de classe telefònica setmanal

Grups

Per oferir la màxima eficàcia i personalització, i al mateix temps, respectar el ritme del nivell del grup, les classes d’anglès tenen un màxim de 6 alumnes per grup. En el cas de les sessions en l’aula virtual és de màxim 5 alumnes.

Preu

El preu dels cursos varia segons demanda i modalitat escollida. Consultar preus personalitzats.

Sembla interessant?
Demana'ns més informació