Anglès per adults

El nostre curs d’anglès està adreçat a tots aquells adults interessats a millorar i reforçar el seu nivell. Per alumnes majors de 55 anys oferim un curs d’anglès especialment adaptat als seus interessos.

Destinat a

Adults des dels 18 anys

Horari

1,5 h per setmana
(matí o tarda)

Tipus

Presencial i/o online + moodle

Grups

Màx. 5 alumnes, dividits per nivells

Preu

Mensual (grups de 3 a 5 persones): 58€/mes.
Mensual (grups de 2 persones): 82€/hora.
Particulars 26€/hora.
Amb possibilitat de pagament trimestral

Noies a classe d'anglès per adults Girona theNest

Horari

Un cop feta una prova de nivell inicial, es proposa començar fent 1,5h per setmana al matí o la tarda. L’horari de matins és de 9:00 a 13:00 h, i de tardes és de 15:00 a 21:00 h. El dia i l’hora de la sessió depèn del nivell de l’alumne.

A continuació es poden veure els horaris estimats dels nivells A1 a C1. Consultar per l’horari del C2 o horaris personalitzats dels altres nivells o cursos.

Metodologia

En el curs per adults, l’objectiu és millorar tots els diversos àmbits de l’idioma, tant la gramàtica com de conversa. 

El curs per majors de 55 anys està adreçat per totes aquelles persones que prefereixen començar un curs d’anglès amb persones de la seva mateixa edat que mantenen l’entusiasme per continuar aprenent. Es tracten de sessions divertides basades en la conversa on es parlaria de situacions quotidianes i actuals, i s’adaptaria als interessos dels estudiants. 

Grups

Per oferir la màxima eficàcia i personalització i, al mateix temps, respectar el ritme del nivell del grup, en el curs d’adults hi ha un màx. de 5 alumnes per grup en modalitat presencial i un màx. de 4 per grup en modalitat online.

En el curs de majors de 55 anys hi ha un màx. de 8 alumnes per grup presencialment i un màx. de 6 en modalitat online.

Sembla interessant?
Demana'ns més informació