Reforç per Primària, ESO i Batxillerat

A partir del reforç actiu i totalment adaptat a les necessitats i requeriments específics, aportem un ensenyament amè i proper, alhora que rigorós i professional.

Destinat a

Alumnes de Primària, ESO i Batxillerat.

Horari

60 o 90 minuts
per la tarda

Tipus

Reforç actiu amb apunts personalitzats de totes les assignatures.

Grups

De 2 a 4 alumnes

Preu

Consulta la taula d’hores per setmana de sota

Material classes de reforç

Horari

Oferim classes de reforç de 60 minuts o 90 minuts de dilluns a divendres de 15:00 a 21:00 h. El dia de la setmana s’acorda amb el professor, per tal d’oferir la millor disponibilitat a l’alumne. Les sessions de 90 minuts estan especialment pensades pels alumnes de batxillerat que puguin venir tan sols un o dos cops per setmana.

Metodologia

Les nostres classes de reforç són sessions actives, les quals poden ser tan presencials com online, on expliquem el temari curricular i resolem els dubtes que puguin haver sorgit a l’alumne. En cas que sorgeixin dubtes quan es treballi a casa, també es poden preguntar via Whatsapp segons la disponibilitat del professor.

Procurem sempre oferir a l’alumne apunts i exercicis personalitzats per aconseguir la màxima efectivitat, i d’aquesta manera, que l’alumne pugui repassar i seguir treballant els coneixements adquirits des de casa seva.

 

Grups

El nombre d’integrants dels grups depenen de l’etapa escolar de l’alumne. Per alumnes de Primària, el nombre màxim és de 4 alumnes, mentre que per ESO és de màxim 3 i per Batxillerat tan sols 2 per tal de personalitzar al màxim les sessions.

Sembla interessant?
Demana'ns més informació