Seguiment i suport pel TDR

Sovint els estudiants no es troben preparats, se senten perduts, es bloquegen i no saben ni com començar. Des de theNest ho sabem, per això, oferim sessions de seguiment pel Treball de Recerca per donar el suport que necessiten.

Destinat a

Tots aquells estudiants de Batxillerat que necessitin suport amb el TDR.

Horari

Dissabtes durant el curs i tardes entre setmana a l'estiu.

Tipus

Oferim suport, noves idees, recursos mentre s'ajuda a marcar el ritme de treball.... i també revisió i correcció completa a l'acabar

Grups

Particular, seguiment personalitzat.

Preu

15€ / h

Seguiment i suport pel TDR

Horari

L’horari que oferim són els dissabtes de 9:00 a 12:00 durant l’any acadèmic, i de dilluns a divendres de 15:00 a 20:00 a l’estiu.

Metodologia

Tenim l’objectiu de marcar un ritme de treball i compartir les pautes necessàries perquè l’alumne aconsegueixi elaborar un bon Treball de Recerca amb la millor qualificació possible amb el temps que pertoca.

En aquestes sessions de seguiment i suport procurem ajudar als alumnes en l’elaboració del guió, en la recerca d’idees i en el processament de les parts teòrica i pràctica. També oferim contactes d’experts els quals poden aprofundir el tema escollit i poder complementar la part pràctica. A més, ajudem a extreure les conclusions, i un cop acabat el treball, el revisem i corregim.  Finalment, els ajudem en l’elaboració de la presentació per tal de seleccionar i destacar els idees més rellevants del treball, i assagem l’exposició a través de simulacres.

Grups

Les sessions són individuals, d’aquesta manera oferim un servei totalment personalitzat.

Sembla interessant?
Demana'ns més informació