Classes de reforç

Oferim classes de reforç adreçades a alumnes de Primària, ESO i Batxillerat en el nostre centre a Girona. Ser un estudiant sovint comporta uns deures i obligacions difícils d’afrontar, per aquest motiu, volem acompanyar a l’alumne durant el seu període acadèmic per tal que assoleixi els coneixements necessaris i, a més, que pugui gaudir del procés.

Quina és la nostra metodologia?

Sessions actives presencials i online per aconseguir màxima efectivitat i personalització

Les nostres classes de reforç són sessions actives, les quals poden ser tan presencials com online, on expliquem el temari curricular i resolem els dubtes que puguin haver sorgit a l’alumne. Per tant, el nostre objectiu no és només ajudar-los a fer els deures de l’escola, és també que entenguin el què i el perquè. En cas que sorgeixin dubtes quan es treballi a casa, també es poden preguntar via Whatsapp segons la disponibilitat del professor.

Per aconseguir la màxima efectivitat i personalització, els grups de reforç tenen un nombre reduït, entre 2 i 4 alumnes. El nombre del grup depèn dels estudis de l’estudiant: Primària, ESO o Batxillerat.

En general, els alumnes entenen els continguts quan se’ls ho explica. No obstant, solen oblidar-ho quan ho posen en pràctica. És per això que procurem sempre oferir a l’alumne apunts i exercicis personalitzats per aconseguir la màxima efectivitat, i d’aquesta manera, que l’alumne pugui repassar i seguir treballant els coneixements adquirits des de casa seva. 

Noia amb una planta
Reforç a l’estiu

Classes de reforç acadèmic a l’estiu per alumnes de Primària, ESO i Batxillerat.

Classes específiques

Oferim classes de preparació de les PAU i seguiment i suport del TDR

A més, en els estudiants de batxillerat, per tal de preparar la Selectivitat,  oferim exercicis personalitzats, simulacres d’examen, exàmens resolts, apunts i classes magistrals, és a dir, classes on s’explica el contingut més important per superar l’examen. També oferim el servei de seguiment i suport del Treball de Recerca, on s’ajuda en la recerca d’idees i contactes d’experts per elaborar els objectius, el procediment, la interpretació de resultats i les conclusions. A més, es corregeix el treball i es programen simulacres per la presentació d’aquest per tal d’aconseguir la millor qualificació possible. 

Sembla interessant?
Demana'ns més informació