Preparació d’exàmens oficials

Som especialistes en cursos de preparació d’exàmens oficials tant de Cambridge, com el B2 First i C1 Advanced, com de TOEFL, IELTS o TOIEC. Com a examinadors oficials de Cambridge, oferim cursos dinàmics especialitzats per tal d’aconseguir el vostre objectiu.

Destinat a

Totes les edats i nivells, interessats en treure's examens oficials

Horari

1,5 h per setmana
(matí o tarda)

Tipus

Presencial i/o online + moodle. Modalitat intensiva de 12 setmanes o modalitat semestral/anual.

Grups

Màx. 5 alumnes, dividits per nivells

Preu

Mensual (grups de 3 a 5 persones): 58€/mes.
Mensual (grups de 2 persones): 84€/mes.
Particulars 27€/hora.
Amb possibilitat de pagament trimestral

Preparació d'exàmens oficials Cambridge theNest Girona

Destinat a

Tots aquells alumnes que vulguin certificar el seu nivell a través d’exàmens oficials: B1 Ket, B2 First, C1 Advanced, C2 Proficiency, TOEFL, IELTS o TOIEC.

Horari

Els cursos de preparació tenen una durada d’1,5 h per setmana al matí o la tarda.  L’horari de matins és de 9:00 a 13:00 h, i de tardes és de 15:00 a 21:00 h. El dia i l’hora de la sessió depèn de la disponibilitat horària.

A continuació es poden veure els horaris estimats dels nivells A1 a C1. Consultar per l’horari del C2, TOEFL, IELTS, TOIEC o horaris personalitzats dels altres nivells.

Metodologia

Les sessions de preparació d’exàmens oficials estan centrades a adquirir els coneixements i tècniques per superar amb èxit els exàmens a través de simulacres d’exàmens, preparació de debats i presentacions, exercicis personalitzats, etc.
Per nosaltres és important que l’alumne inverteixi temps a casa en l’elaboració dels Writings i en fer els exercicis de gramàtica. Mentre que a classe ens centrem sobretot en els Listenings i els Speakings, a través d’activitats  semblants als exàmens oficials, i en la correcció dels exercicis de gramàtica.

Utilitzant la mateixa metodologia, pels estudiants que volen preparar el B2 First Certificate de Cambridge en menys temps, oferim un curs intensiu 100% online de 12 setmanes.

Et compartim 6 Recursos oficials gratuïts per Cambridge English Exams per començar a preparar-te!

Grups

Per oferir la màxima eficàcia i personalització, i al mateix temps, respectar el ritme del nivell del grup, les classes d’anglès tenen un màx. de 5 alumnes per grup en modalitat presencial i un màx. de 4 per grup en modalitat online.

Sembla interessant?
Demana'ns més informació