6 Recursos oficials gratuïts per Cambridge English Exams

Et vols preparar pel B2 First Exam o el C1 Advanced Exam de Cambridge? Des de l’acadèmia theNest Girona volem oferir-te un llistat de 6 pàgines web amb recursos gratuïts per practicar exàmens de Cambridge English com B2 First, C1 Advanced o C2 Proficiency.

1. Cambridge Assessment English

La primera pàgina on pots practicar les diverses modalitats pels exàmens de Cambridge és la seva pròpia pàgina web Cambridge English. Trobaràs l’oportunitat de practicar el Listening, Reading, Writing i Use of English de nivells com el B2 First, C1 Advanced i C2 Proficiency, entre d’altres.

2. Flo-Joe

La segona pàgina que et proposem és Flo-Joe, on trobaràs tests per practicar el Reading i Use of English dels nivells B2 First, C1 Advanced i C2 Proficiency, entre altres.

Flo-Joe, test per practicar el Reading i Use of English

3. English Revealed

La tercera és English Revealed. Es tracta d’una pàgina dedicada a la preparació d’exàmens oficials de Cambridge. La preparació que ofereix és principalment per practicar el Use of English i Writing pel B2 First, i Use of English pels nivells C1 Advanced i C2 Proficiency, entre altres.

Test de English Revealed per practicar el Use of English i Writing pel B2 First, i Use of English

4. British Council

La següent pàgina és British Council, la qual ofereix la possibilitat de practicar el teu Listening, Writing, Reading o Speaking. Un cop entres al link de la skill que t’agradaria practicar, pots escollir el nivell: des del A1 fins al C1 Advanced. En el cas del Speaking, només podràs trobar fins el nivell B2 First.

5. Cambridge MB

La pàgina Cambridge MB ofereix un llistat de recursos oficials, és a dir, exàmens de Readings, Writings, Speakings i Listenings de manera que pots practicar cadascuna de les parts de l’examen. Els recursos de l’examen són dels nivells B2 FirstC1 Advanced i C2 Proficiency, entre d’altres. També ofereix la possibilitat de descarregar el llibre Handbook B2 First FCE, on trobaràs exemples d’exàmens de les diferents modalitats.

6. ESL Lounge

L’ESL Lounge ofereix recursos oficials de Cambridge Exams per practicar els següents nivells: B2 First (Use of English, Reading, Writing i Speaking), C1 Advanced (Use of English i Writing), C2 Proficiency (Reading, Use of English i Speaking), IELTS (Reading, Writing i Speaking) i TOELF (Reading, Vocabulary i Grammar).

Test per practicar Use of English, Reading, Writing i Speaking de ESL Lounge

Si estàs interessat/da en fer l’examen oficial, nosaltres oferim cursos de preparació i cursos intensius de Cambridge English Exams per tal d’aconseguir el teu certificat. No t’ho pensis més, i matricula’t a la nostra acadèmia d’anglès i reforç a Girona!