Immersió lingüística en anglès

Desenvolupa la teva fluïdesa i comprensió d’anglès en un curs intensiu durant tot el cap de setmana o setmana completa, sense moure’t de Girona.

Destinat a

Totes les edats i nivells

Horari

Caps de setmana o setmana completa

Tipus

Curs intensiu personalitzat

Grups

Individual o grups

Preu

Segons demanda

¿En què consisteix el curs intensiu d’anglès?

Vistes des de la casa del Curs d'Immersió lingüística d'anglès a Girona

El més lògic seria passar una temporada en un país anglosaxó per practicar en el dia a dia, només que de vegades resulta impossible: els caps de setmana a Londres són molt cars i la meitat del temps es va en el viatge.

Ara tens l’oportunitat de fer-ho aquí mateix. Imagina’t passar uns dies en una llar anglesa al mig del camp, a deu minuts del centre de Girona.

Aquest entorn tranquil és el lloc ideal per conversar en anglès des de l’esmorzar fins a l’hora de sopar. T’acompanyarà un professor amb molta experiència docent que t’ajudarà a millorar el teu anglès, posant especial atenció en les àrees que t’interessin més.

Avantatges de la immersió total:

  1. Entorn 100% anglòfon sense distraccions
  2. Professors nadius amb experiència
  3. Allotjament privat inclòs (opcional)
  4. Un programa personalitzat

Metodologia

Abans del curs

Passaràs un test de nivell i farem junts una anàlisi de les teves necessitats. Per telèfon i correu electrònic. Així podrem fer-nos una idea exacta dels teus interessos i quins aspectes necessites practicar. Després fixarem els objectius i l’horari. Quan ja estigui tot acordat, t’enviarem una tasca de preparació del curs i ja estarà tot a punt per a la teva visita! Un curs molt intensiu d’anglès.

Durada del curs

El curs d’immersió en anglès a casa del professor nadiu dura un cap de setmana o una setmana completa. Els cursos intensius van de divendres a la tarda o dissabte al matí a diumenge a la tarda, o de dilluns a la nit a diumenge a la nit. El contingut del curs depèn de les teves necessitats concretes i es reparteix entre classes, menjars i diferents activitats.

Programa d’exemple

 Dia 1Dia 2Dia 3
9:00EsmorzarEsmorzar
10:00Classe 1Classe 1
11:00PresentacióPresentació
12:00DescansDescans
12:30Classe 2Classe 2
13:30DinarDinar
16:00Classe 3Classe 3
18:00BenvingudaActivitat a l’aire lliureComiat
18:30Classe 1
19:00Descans
19:30Classe 2
20:00DescansTemps d’estudi
20:30Classe 3Sopar
21:00Sopar
22:30Temps lliureTemps lliure

Sembla interessant?
Demana'ns més informació