Cursos d’estiu

De totes les matèries

Oferim cursos d’anglès i reforç escolar per videoconferència (Zoom o Google Meet) o presencial (sempre que sigui possible),  adoptant les mesures aquedades per la salut i seguretat.

Cursos d’anglès

Professors amb experiència, programes personalitzats i continguts de qualitat

Aquest estiu apren anglès sense anar lluny

Et proposem diferents cursos per millorar el teu anglès ben a prop de casa o de forma online. A theNest estem adoptant mesures relacionades amb la salut i la seguretat per protegir els alumnes enfront de la Covid-19, com ara grups reduïts d’alumnes per classe, respectar la distància de seguretat i solucions hidroalcohòliques pel rentat de mans.

Cursos intensius

Aprèn a superar amb èxit els exàmens de Cambridge, a través dels nostres cursos intensius de preparació d’exàmens oficials First i Advanced. També pots consolidar el que has après i reforçar el teu nivell, a través dels cursos adaptats als nivells A1, A2 i B1.

Classes particulars

És Ideal per a alumnes que volen aprendre de forma accelerada. Els horaris i continguts s’adapten a les necessitats particulars de forma individual o petits  grups

Speaking i Listening

Per a millorar la fluïdesa oral i la comprensió auditiva. En aquests cursos es potencia fonamentalment la comunicació oral, amb exercicis per treballar la parla al voltant de temes actuals i amb exercicis de comprensió auditiva mitjançant recursos multimèdia.

Cursos de reforç escolar

Professors amb experiència, programes personalitzats i continguts de qualitat

Passa’t-ho bé aprenent

Creiem que és molt important poder tenir un aprenentatge on l’estudiant pugui gaudir. Per això oferim diversos cursos per poder millorar els teus coneixements, reforçar altres o aprendre’n de nous.

També volem emfatitzar que a theNest estem adoptant mesures relacionades amb la salut i la seguretat per protegir els alumnes enfront de la Covid-19, com ara guants, solucions hidroalcohòliques pel rentat de mans i cartells per recordar mantenir la distància de seguretat.

Preparació de selectivitat

Des de l’acadèmia theNest sabem tot el que et jugues amb aquestes proves, i per això t’oferim tot el que necessites a un preu assequible! A més, t’ho oferim amb cursos online o presencials!

Apunts, exàmens resolts, simulacres d’exàmens… Tot per assolir l’èxit a les PAU. Contacta sense compromís enviant un whatts o trucant al número de telèfon!

Casals lúdics i educatius

Vols saber perquè volen avions? Vols resoldre crims utilitzant la ment? Si el que busques aquest estiu és aprendre mentre jugues, no dubtis en apuntar-te en aquests casals! Són sempre de matins i aprendrem de totes les assignatures mentre juguem i fem tallers de ciències!
Tots els continguts dels tallers seran continguts importantíssims per a la teva vida acadèmica. Creiem que és important jugar de manera dinàmica, però és encara més important estar preparats pels cursos vinents!

Suport del TDR

Sovint els estudiants no es troben preparats, se senten perduts, es bloquegen i no saben ni com començar. Des de theNest ho sabem, i estem per precisament per donar el suport que necessiten.
Et donem idees, consells, protocols d’organització i metodologia científica, contactes amb especialistes…

Ampliació i reforç

Creus que vas coix en alguna assignatura i et preocupa l’any vinent? Realitzem cursos intensius de totes les assignatures de ciències (matemàtiques, física i química, biologia o filosofia)! T’oferim contingut en apunts, resums i exercicis… inclosos exàmens i correccions!
Apunta’t per recuperar el contingut que has perdut i començar-te a preparar pel curs vinent!