Qui som?

Som una acadèmia d’anglès i de reforç acadèmic a Girona que sorgeix a meitats del 2019 amb la fusió de les exitoses acadèmies Active English i La Xuleta, i amb la unió de Teacher Collective

D’on sorgeix el nostre nom? “the nest” significa “el niu”, per tant, hem volgut simbolitzar que theNest Girona és el lloc on els alumnes poden madurar, aprendre, optimitzar la nota a classe o reforçar-la, dominar l’anglès i marxar preparats al món. Per fer-ho, oferim tant cursos on-line com cursos presencials a tots els nivells i edats.

El nostre equip

Per nosaltres, el professorat és fonamental en l’aprenentatge

Peter Bates
Professor d'anglès

Peter Bates és professor nadiu titulat d’anglès. És una persona dinàmica i compta amb 17 anys d’experiència en el camp de l’ensenyament. Ha impartit anglès en diverses acadèmies, empreses i associacions al nostre territori i a França, que inclouen EICA idiomes i Cambridge School, Airbus i Motorola. Cal destacar també els 13 anys previs de treball al camp del màrqueting a diverses empreses d’Anglaterra.

Peter és examinador oficial de la University of Cambridge (KET, PET, FCE, Advanced) des del 2010 i imparteix cursos d'anglès a la UOC. Actualment ha començat un nou projecte: theNest, amb Sergi Magester i Peter Gardiner aprofitant l'èxit de la seva anterior acadèmia d’anglès, Active English.

Li agrada dedicar el temps lliure a nedar en aigües obertes i anar amb bici. És un fan incondicional del FC Girona.

Peter Gardiner
Professor d'anglès

Peter Gardiner, natural d’Aberdeen a Escòcia, ha estat ensenyant anglès com a segona llengua des de l’any 1994. Ha estudiat ciències econòmiques a la universitat d'Edimburg a Escòcia, compta amb el diploma TEFL i és examinador oficial de Cambridge. Pel que fa a l’experiència professional, ha treballat a Londres durant 4 anys i també a Amèrica Central, on formava part d’una ONG en què s’ajudava als infants del carrer a retornar al sistema educatiu.
Especialista en formació corporativa d’idiomes, compta amb 25 anys d’experiència formant professionals per utilitzar l’anglès d’una manera funcional en l’entorn de treball, sobretot per parlar en públic. Al 2001 va fundar Go English, una empresa de formació en idiomes que va desenvolupar una plataforma online. Actualment, és director i fundador de Teacher Collective a Girona. Com a consultor de formació de llengües ha treballat amb diverses empreses de primera línia a Espanya, entre elles La Caixa, Hipra, Agbar i Vueling.

Si bé no ha deixat mai de fer classes, està casat amb l’Espe i té dos fills, l’Emma i en Danny. En el seu temps lliure recorre en bicicleta els bonics paratges de Sant Daniel amb la seva gossa, Tullula.

Sergi Magester
Professor de reforç

Sergi Magester López, professor jove amb molta experiència i nous mètodes pel reforç basats en l’acompanyament escolar i la participació. Ha estat fent classes els últims 5 anys. Durant l’últim, ha treballat per a l’Ajuntament de Girona com a professor als Espais Joves de la ciutat per donar suport a les assignatures de ciències a ESO i batxillerat. A més, ha estat treballant com a educador ambiental a l’aire lliure a l’Escola de Natura de Banyoles amb nens i nenes d’infantil, primària i secundària.

Els coneixements i experiència permeten en Sergi efectuar classes des de primària fins a secundària, inclòs batxillerat i preparació per selectivitat. Les classes acostumen a ser fetes amb grups molt reduïts (dos o tres persones) per tal que cadascun dels alumnes pugui aprofitar al màxim la sessió. A més, es treballa de manera totalment flexible a les necessitats de tothom. Sovint s’imparteixen classes magistrals, acompanyades d’apunts i exercicis extres i personalitzats sobre el tema que es treballi. Siguin classes magistrals o no, s’acostuma a fer participar als estudiants, intentant que no s’avorreixin i els agradi venir a aprendre!

Els nostres ingredients principals

Professors amb experiència, programes personalitzats i continguts de qualitat

Som diferents

El nostre element clau és la diferència entre la nostra i altres acadèmies d’anglès o de reforç a Girona; a theNest oferim classes totalment personalitzades, dinàmiques i didàctiques per tal d’assegurar la qualitat de les classes. A més, potenciem l’autoaprenentatge amb recursos didàctics i suport en línia perquè els alumnes puguin treballar també sols. 

Programes personalitzats

El nostre programa d’aprenentatge es troba en la perfecta sintonia entre una estructura organitzada, sòlida i professional amb un contingut actualitzat, centrat en el progrés i amb l’espai suficient per ensenyar de forma creativa.

Continguts de qualitat

Tant en els nostres cursos d’anglès com en les classes de reforç acadèmic, s’ofereix material didàctic interessant per tal crear un ambient d’aprenentatge més eficient i eficaç. A més, tot el nostre material didàctic conté una estructura sòlida per al d’avaluar el procés de l’alumne en les nostres aules.