Cursos d’anglès

Creiem que l'aprenentatge ha de ser seriós, però al mateix temps divertit, és a dir, s'ha de gaudir l’anglès. Per això, tenim una àmplia oferta de cursos que s’adapten als teus horaris, nivell i preferències, des de cursos d’anglès per a nens, joves, adults i empreses, fins cursos de preparació d’exàmens oficials de Cambridge, entre d’altres.

Quina és la nostra metodologia?

Classes basades en la comunicació a través d’un aprenentatge dinàmic i divertit

Les nostres classes, realitzades per professors nadius, estan basades en la comunicació, és a dir, procurem treballar al màxim la conversa en anglès a partir de situacions quotidianes, interessants i aplicades a les necessitats de l’alumne. Per nosaltres, la conversa entre els alumnes per practicar el seu speaking i la seva fluïdesa a l’hora de parlar en anglès té una rellevant importància. Tot això, a través d’un aprenentatge dinàmic i divertit.

És important que els nostres alumnes tinguin deures per a casa, ja que és essencial invertir temps a practicar els continguts que s’han donat a classe, i així, el pròxim dia corregir-los i preguntar els dubtes al professor. També procurem que els alumnes facin presentacions davant els seus companys, per tal de millorar les seves habilitats comunicatives i perdre la por a parlar un idioma estranger.

Il·lustració dona adulta
Anglès per adults

Cursos per adults de tots els nivells enfocats a millorar al màxim l’aprenentatge.

Classes particulars

Les classes particulars permeten una personalització total de l’aprenentatge.

Cursos i Nivells

Classes personalitzades per aconseguir un resultat més efectiu

L’acadèmia d’anglès theNest engloba des del nivell més bàsic fins al superior, tan presencialment com online, en grup o individual. A més, procurem oferir a l’alumne un horari que s’adapti a la seva disponibilitat d’acord amb el seu nivell. Els cursos tenen com a data d’inici al mes de setembre, però hi ha possibilitat que l’alumne s’incorpori a les nostres classes en qualsevol moment del curs escolar. 

Encara que seguim una estructura sòlida respecte al temari del curs, ens interessem pels interessos dels nostres alumnes i els seus dubtes respecte a l’idioma per tal de personalitzar les classes i aconseguir un resultat més efectiu. En el cas dels cursos de preparació d’exàmens oficials, les classes estan centrades a adquirir els coneixements i tècniques per superar amb èxit els exàmens, mentre que les classes particulars d’anglès s’enfoquen en les necessitats de l’alumne.

Sembla interessant?
Demana'ns més informació