Immersió lingüística en anglès a Girona

Tenies pensat fer una temporada a Anglaterra o Irlanda aquest estiu, però a causa de la Covid-19 no pots viatjar? No et preocupis, pots fer-la a Girona! Imagina’t passar uns dies sol o en grup en una llar anglesa per desenvolupar la teva fluïdesa i comprensió d’anglès sense moure’t de Catalunya. 

Què és la immersió lingüística? 

Es tracta d’una metodologia d’aprenentatge que consisteix a l’exposició total o parcial d’una llengua. És una oportunitat per millorar el teu nivell d’anglès a través de persones natives, fora o dins del teu país.

5 avantatges de la immersió lingüística amb theNest

1. Exposició contínua de l’idioma

Aprendre i millorar un idioma requereix un esforç per comunicar-te, no és important el nivell, sinó les ganes i la motivació. Un punt clau per millorar l’anglès és el listening.

La gramàtica és una eina important en la comunicació, però el coneixement tècnic de gramàtica no és l’objectiu en si. L’objectiu és millorar la capacitat de comunicació en anglès. 

2. Més seguretat

Un problema comú que sorgeix és la inseguretat a l’hora de parlar anglès. Un programa d’immersió lingüística et dona l’oportunitat d’expressar-te i veure que els altres t’entenen, i d’aquesta manera et sentiràs més motivat/da a seguir parlant. 

3. Pensaràs en anglès 

Estem acostumats a pensar en català o castellà i després intentem traduir allò que volem dir. A l’estar immers en un context on es parla només anglès, la teva ment es veurà forçada a trobar la manera més ràpida per comunicar-te. 

4. Professors nadius amb experiència

Els professors nadius t’ajudaran a desenvolupar-te més fàcilment en una immersió total. Durant el teu curs intensiu, totes les explicacions de conceptes i gramàtica es faran en anglès. Els docents tenen experiència en l’aprenentatge de l’anglès per catalano/castellanoparlants.

5. Al costat de casa

Tens l’oportunitat de fer-ho aquí mateix, en una llar amb una família angloparlant a deu minuts del centre de Girona. Aquest entorn tranquil és el lloc ideal per conversar en anglès des de l’esmorzar fins a l’hora de sopar. 

Per més informació sobre el curs intensiu d’immersió lingüística, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres. En cas de preferir classes d’anglès en grup o particulars, dona una ullada als nostres cursos per nens i joves, adults, empreses o per preparar exàmens oficials.