Casal a l’estiu

L’estiu és una època en la que els estudiants mereixen un descans i gaudir d’estones lúdiques. No obstant, el setembre arriba ràpid, i també és important haver-se reciclat una mica. Si el que es busca és precisament que els infants tinguin un espai on passar-s’ho bé però reciclar-se per entrar amb bon peu al setembre, has arribat on calia.

Del 27 juny al 29 de juliol, theNest ofereix a Girona un espai adreçat a infants d’entre 5 i 12 anys, separats en grups d’edats segons demanda de màxim 7 alumnes. L’horari és de 9:00 a 15:00, amb horaris flexibles pels pares i mares que els hagin de portar més aviat o més tard i amb servei d’acollida. Aquí, es treballa una petita estona del matí per continuar amb les rutines però més relaxades, i es complementen amb activitats lúdiques aptes per a tots els públics!

El casal s’estructura per setmanes, i cadascuna es treballa una temàtica diferent; des de l’ús de tecnologies i robots, fins a activitats totalment artístiques! Totes elles sempre amb l’objectiu principal d’esbarjo i que els participants s’ho passin d’allò més bé! A més, totes aquestes activitats alternen l’idioma del país i l’anglès, el qual l’efectuarà la nostra professora i dinamitzadora Grace, nativa de Cheshire, Anglaterra. Així es pot oferir una experiència més completa i es pot tenir una petita immersió lingüística!

Malgrat que durant la setmana es fan activitats amb continuïtat semblants a projectes, existeix l’opció de venir dies puntuals.

Sembla interessant?
Demana’ns més informació